Патриарх Неофит за първи път на мач заради Стоичков

Патриарх Неофит ще отиде за първи път в живота си на мач! Главата на българската православна църква прие Христо Стоичков, който му връчи специална покана за шоуто на стадион „Васил „Левски”.

„Не мога да откажа, там ще съм - рече патриарх Неофит. - Вие сте прославили толкова много България.”

Камата го дари с червена фланелка №8. Патриархът ще седне до президента Росен Плевнелиев, който ще долети специално от Варна в последния момент заради държавни дела.

Диего Марадона и вчера не даде твърд отговор дали ще изпълни обещанието си да уважи Стоичков, както българската мегазвезда направи за неговия бенефис в Буенос Айрес. Но аржентинският идол не е изключил възможността да пристигне в последния момент. Няколко пъти в лични разговори Марадона обещал, че ще е в София за юбилея на своя приятел.

До късно снощи пристигаха гостите на Камата. Совалки с луксозните джипове и лимузини на „Инфинити” имаше през целия ден между летището и хотел „Маринела”, за да приемат Карлос Валдерама, Паоло Малдини, Деметрио Албертини, Тото Скилачи, Даниеле Масаро, Людовик Жюли, Игор Беланов, Андрей Михайличенко, Хорхе Кампос... От рано сутринта в София заедно със Стоичков и Бакеро неотлъчно бе друг бивш ас на „Барселона” - Георге Попеску. Триото очакваше и четвъртия елемент - Георге Хаджи. Легендарният №10 на Румъния избра да пътува с автомобил от Констанца до София.

Всички футболисти за мача получават куп подаръци, като специално изработени часовници от „Монте Грапа”, албума „Стоичков - това съм аз”, монети, български вина...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ