Мтел със седем награди от “PR Приз 2016”

Три първи, две втори и две трети места спечелиха проектите, с които Мтел участва в конкурса на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) „PR Приз 2016“. Наградите бяха връчени на официална церемония, съобщиха от телекома.

С първо място бяха отличени корпоративната кампания за „20 години Мтел“, вътрешният проект „Мтел Олимпиада“, както и онлайн инициативата „Отвличането на Twitter профила на Мтел“. Сребърни отличия останаха за дългогодишния ангажимент на компанията към каузата на приемната грижа в България „Приеми бъдещето“ и „Стратегията за брандиране като работодател на Мтел“. На церемонията “Mtel Media Masters 2015 - Пет сценария за утре“ и представянето на сборника „Преплетени линии“ бяха отредени трети места съответно в категориите „Специално събитие“ и „Корпоративна PR кампания“.

„Това са проекти, в които вложихме всичките си усилия и любов, и наградите на БДВО са доказателство, че старанието ни е било възнаградено“, заяви Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес