От какво умират зодиите

Овен

Удар в

главата

Ще намерите смъртта си навярно от удар в главата. Има три посоки, от които може да дойде: от ръката на приятел или от ръката на враг. И в двата случая причината ще е, че сте ги изнервили до загубване на човешки облик. Третата посока е от рязко приближаващата се към главата ви стена. Преди да се кюснете, дори няма да се замислите, че насреща ви е железобетон. Някои предричат да загинат в лавина в подножието на Еверест или друг достоен за покоряване от Овни връх. Както и да ви сполети, гибелта ви ще предизвика въздишки на облекчение.

Телец

От

менингит

Вие давате ли си сметка, че няма друг човек в ресторанта, който чете по-дълго и сладостно менюто от вас? Експертите по планетарните влияния предвиждат, че вие, Телците, е много вероятно да посрещнете г-н Смърт с издут от преяждане корем. Гибелта ви ще е или героична - ще ядете, докато се пръснете, и за вас после ще пишат по вестниците, или трагична - от болест, която произтича от прекомерната ви страст към вкусната храна. Има и трети вариант. Може да хванете менингит в някоя лятна нощ от много дълго време, прекарано с глава в хладилника.

Близнаци

Просто

млъкват

Трябва да знаете, че Близнаците не умират, те просто млъкват завинаги. По възцарилата се подозрителна тишина близките им се ориентират, че се е случило нещо лошо. Ако сте родени под този знак, смъртта ще ви посрещне под формата на човек в бяла престилка, който повтаря: “Спокойно сега, не бива да се вълнуваме.” Някои мистици смятат, че всеки Близнак в крайна сметка загива от ръката на злия си двойник. Но ние с вас сме наясно, че пиенето, дрогата и разгулният живот също може да ви убият. Ако са в неправилните съотношения.

Рак

В служба

на детето

Достойната жена Рак ще издъхне в служба на детето (дори и да е вече плешиво, 50-годишно и с шкембе) или в краен случай - на дома. Тя ще предаде Богу дух или в кървава битка с други майки Раци, или ще падне бездиханна от изтощение. С мъжете, родени под този знак, нещата стоят различно. От тях се очаква да се пръснат от егоизъм и тревоги по собствения си пъп. Но тъй като такава смърт е невъзможна, значи остава другата опция - колкото и да са болни и многострадални, мъжете Раци няма да умрат. Никога. Поне докато стигнат до дълбока старост.

Лъв

Заради

селфи

Не е лесно да се гадае от какво би загинал Лъвът - от противопехотна мина, от неотворил се парашут, от вбесен конкурент, или докато си прави селфи с гърмяща змия. Възможно е да го прострелят или намушкат с нож при сбиване. Вариантите са безкрайни, колкото са и опасностите, които се разпръскват подобно на облаци само при вида на краля Слънце. Огромната му самонадеяност го кара да се чувства недосегаем. Всички останали знаем, че не е такъв, дори и наемният убиец, който от две седмици ходи като сянка по петите му.

Дева

От ред и

чистота

Съвсем прости неща могат да сложат точка на житейския път на Девите. Девите може би ще погинат от премного ред и чистота. След като успеят да стерилизират докрай всичко в живота си, те ще бъдат засегнати от единствения бацил, осмелил се да навлезе защитената им територия - бацилът на неподчинението. С други думи, представителите на този знак ще получат разрив на сърцето, когато научат, че собствените им деца живеят в разхвърляни квартири или че внуците им се хранят в “Макдоналдс”. Липсата на контрол е съсипваща за Девите.

Везни

Безсмъртни

са

Везните се оказват безсмъртни. Те едва ли ще преминат в отвъдното. Ще се спрат на прага му в хамлетовски колебания. Зациклили още на репликата: “Да бъдеш или не - туй е въпросът”, те въобще няма да могат да се съвземат и да умрат като останалите порядъчни хора. В техния случай това зацикляне ще е по-скоро кокетиране със славата им на нерешителни, която ще използват, за да не се лишат от всичките часовници, обувки, слънчеви очила, коли и други красиви неща, които просто няма начин да оставят, за да си легнат в кален и мръсен гроб.

Скорпион

Гибелта

на поета

Най-сладката гибел - смъртта на поета, очаква представителите на този сладострастен знак. Според всички предсказания на астрологията, астрономията и някои древни гадателски умения като хвърляне на боб и карти таро страстта на Скорпионите към секса ще ги погуби. Те най-вероятно ще получат инфаркт, инсулт или смъртоносно венерическо заболяване, докато се бъхтят да защитят славата си на любовници. Всенационална мръсна тайна е, че патриархът на българската литература (който впрочем е Лъв, а не Скорпион) Иван Вазов е издъхнал в леглото.

Стрелец

От

глупост

Това е единственият зодиакален знак, чиято смърт ще бъде пряко следствие от откровена глупост. Невъзможно е да се предвиди как ще стане това, но прогнозите сочат на първо място смърт чрез удавяне в квартална чешмичка, следвана от задушаване в найлонов плик (след думите “Гледай сега какво ще стане!”), неволна електроевтаназия („Наистина ли ще ме удари ток, ако хвана тези двете жици?”) и пребиване (последвало репликата му: “Що ме гледате, бе?! Кво като сте осем?). Е, може да ги постигне и банална гибел - катастрофа, обесване или да ги нахапе акула.

Козирог

Сред

близките

Заобиколен от деца и внуци, Козирогът ще издъхне на смъртния си одър порядъчно, с побелели коси, увенчали патриаршеската му 45-годишна глава. Понеже доста е хапвал, пийвал и палувал, здравето му е влошено и ще му се наложи да се оттегли от този свят доста по-рано от представителите на останалите зодиакални знаци. Макар и да ненавижда смъртта, Козирогът усеща, че е взел от живота своето, даже двойно, така че е готов да се предаде в ръцете на повелителя на мрака, който и да е той - Хадес, Анубис или шефа на “Гробищни паркове”.

Водолей

На

барикадите

Водолеят или ще издъхне на барикадите, или ще се задуши в найлонов плик за трупове, в който доброволно е влязъл, намазан в кръв, за да прави веганска демонстрация, или ще бъде убит от най-близките си, които накрая не са издържали на изстъпленията му.

В първите два случая смъртта му ще бъде щастлива, защото ще е дал живота си за каузи, в които вярва.

В третия гримьорите в моргата ще имат доста работа, но така и няма да успеят да заличат изражението на крайна изненада.

Риби

Докато

спят

“Искам да умра като дядо - щастливо в съня си, а не в ужас и кръв като пътниците в автобуса му.” Всички си мислят, че това е виц, но той е по действителен случай от житейския път на един представител на знака Риби. За Рибите целият живот е непробуден сън. Когато не спят, са замечтани, отнесени или пияни и затова трудно можеш да ги хванеш в напълно будно и концентрирано състояние. По тази причина те са еволюирали и умеят да оцеляват дори на автопилот. Въпреки това и при тях се случват сакатлъци като гореспоменатия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп