Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Световният бронзов медалист Антъни Иванов избра плувния басейн в Благоевград за подготовка за шампионата в Гърция

Еди Рама: Изказването ми за общ президент на Албания и Косово беше извадено от контекста

Прокуратурата предаде на съд Кирил Принца

Отнеха 2 кг злато на циганка баячка Държавата води дела за имущество за над 3 млн. лв. на Маринови от Долни Дъбник

Застрахователи осъдени да платят 128 000 лв. обезщетение на ранено дете

Строят две иновативни къщи за новия кризисен център за лица в Търново Инвестицията е за 2,1 млн.лева

Дронове могат да заместят пчелите

Силите за специални операции на България и Македония със съвместно учение през май

Пиян вокалист на „Кикимора” провали грандиозния концерт във Велико Търново със Старозагорската опера Публиката напуска залата по средата на „Children in Time“

Христина Даскалова е новият зам.-председател на Апелативен съд – Велико Търново

Промените в Закона за горите отложени от правната комисия в НС Депутатите извадиха точката от дневния ред с аргумента, че корекциите трябва да се гласуват първо в Комисията по земеделието и храните

Стефан Данаилов: Ранният Бойко ми беше по-голям фен, гледахме филми заедно

Кадър: БТВ

“Бойко си е Бойко, няма да му давам съвети, но и той трябва да внимава със съветниците си. Аз говоря с опонентите си”, каза Стефан Данаилов в интервю за БТВ. “С Бойко Борисов не се виждаме. Ранният Бойко ми беше по-голям фен. Гледахме филми заедно”, разказа Ламбо.

“Не аз бях зад Калфин, той беше зад мен”, каза още Данаилов.

Той коментира и отказа на Росен Плевнелиев да се кандидатира за втори мандат като президент: “Какво трябваше да направи, след като му извадиха очите? Който и да е на негово място, така щеше да постъпи.” Според него трябва да има някакъв период на спокойствие.

На въпроса дали Първанов ще е президент, той каза: “Може би му се иска”.

“Стига с тая спирала за БСП. Продухаха ми се ушите. Трудното е да стопираш нещата и да ги върнеш обратно”, коментира Данаилов. 

“Предстои ни много тежка битка за президентските избори. Кандидатурата трябва да е единна на левите. Въпросът е, че идеята за допитване вътре в партията е много хубава. Задкулисните номера не са много хубави, но те продължават”, обясни Данаилов и добави, че Корнелия Нинова се вслушва в думите му.

“Моето сърце е голямо. Вратите на дома ми са отворени. Преди, като завършваха студентите ми – ходех с тях на дискотека, щуреех повече от тях, но сега не ме държат краката и не мога да видя кой е в дискотеката. Има яд в мен, не съм аз, не съм това, което бях до преди година и половина. Защо така ми се случи – не знам, аз съм активен човек. Ругая се, само псувам, яд ме е на крака, на очи. Страх ме е. Наясно съм, че колкото ти е дадено – толкова. Започвам да се вглеждам в себе си. От моя страна приятелствата са намалели”, разказа Стефан Данаилов.

“Говоря си непрекъснато с Мери. Не я бях сънувал от години, но тука за две седмици – няколко пъти я сънувам. Няма да ги разказвам тези сънища, защото ще се намери някого да ги разтълкува. Говоря си с нея и тя си е с мен, независимо дали я сънувам или не. В нашия дом всичко сме създали с нея. Не съм променил нищо, всичко си е както е било”, разкри Данаилов чувствата към покойната си съпруга.

“Много години пропуснахме, но сме в правилна посока, малко бавно вървим. От съсипването на селското ни стопанство насам много се крадеше. Хората не го спряха, а беше пред очите им”, каза още Стефан Данаилов. “Харесвам си България, всичко си имаме”, завърши обаче оптимистично той.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете