Станимир Стоилов: Гонзо трябваше да си тръгне със Стоев

Бившият треньор на „Левски“ Станимир Стоилов разкритикува начина, по който е управляван любимият му клуб. Мъри призна, че е изненадан от факта, че Стойчо Стоев бе уволнен през главата на спортния директор Георги Иванов и въпреки това Гонзо не си подаде оставката, а остана на „Герена“.

„Това управление е една говорилня - каза Стоилов пред Bulgaria On Air. - Футболистите и треньорите имат най-малка вина в случая. Ако е имало разговори за връщането ми, то не са били сериозни. С мен трудно може да се намери решение, когато става въпрос за „Левски“. Или нещата се правят по моя начин, или просто ме няма. Нормално ли е да махат треньора, а спортният директор да каже, че се е борил за оставането му? То тогава не трябва ли и той да си ходи?...“.

Стоилов се изказа ласкаво за новия треньор на „сините“ Люпко Петрович. Сръбският спец похвали Мъри при представянето си, като заяви, че българинът си водил записки дори по време на вечеря с него.

„Когато беше в „Левски“, записвах всяка една тренировка - добави Мъри. - Тези записки не са само за мен, те стояха в компютъра в клуба. Който е искал, е можел да ги прочете.“.

В същото време „Левски“ отбеляза своя 102-ри рожден ден. Цялото ръководство, футболисти, ветерани и стотици фенове поднесоха венци и цветя пред паметната плоча пред 22-ро СОУ в столицата, където е била сбирката по основаването на клуба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ