Задържаха алкохолик, пребил клошарка

Задържан е 26-годишен алкохолик от Велико Търново, който пребил клошарка.

Разследването по случая започнало след като във вторник сутринта бил подаден сигнал от граждани, че е открита жена в безпомощно състояние в района на автогарата в Полски Тръмбеш. Оказало се, че това е 59-годишната Боряна Л. от старата столица. Тя имала сериозна рана на главата. Пострадалата била откарана в областната болница във Велико Търново, където лекарите установили, че е с дифузна травма на мозъка.

При разплитането на случая е установено, че потърпевшата е била жестоко пребита от П.С. от Полски Тръмбеш, който е известен на полицията. При разпита той си признал, че се запознал с жената навръх 24 май във Велико Търново. След като пийнали порядъчно, двамата тръгнали за Полски Тръмбеш. Там се отбили в заведение, където продължили да се черпят. След като изпили голямо количество алкохол, се скарали люто. П.С. се нахвърлил върху Боряна Л. с юмруци и ритници и захванал да я налага по главата, докато несретницата изпаднала в несвяст.

Пострадалата е със средна телесна повреда, но без опасност за живота. П. С. е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право