Ан Хатауей разгневи феновете на Кардашиян с публикация в Instagram

Носителката на Оскар Ан Хатауей успя да разгневи почитателите на риалити клана Кардашиян само с един пост в Instagram, съобщава "Дарик".

Актрисата публикува в интернет пространството снимка на своята колежка Хелена Бонъм Картър, която беше придружена с надпис 'В един свят на Кардашиян... бъди Хелена Бонъм Картър".

Тази на пръв поглед невинна публикация ядоса феновете на риалити семейството, които видяха публикуваната от Ан снимка като унизителна за Кардашиян. Появиха се дори цели статии в защита на Кардашиян, описващи ги като „най-важното семейство в САЩ, след Обама".

В резултат звездата от „Клетниците" изтри поста и го замени с друг - „Публикацията е премахната заради непредвидено нанесена обида".

„В нито един момент не ми хрумна, че противопоставям хората. Това не е типично за мен", допълни актрисата. Редица почитатели на Ан Хатауей обаче застанаха зад актрисата, обявявайки, че тя не е направила нищо лошо. „Имаш мнение, придържай се към него", „Не си публикувала нищо ужасно" и „Не позволявай на някакви непознати да те тормозят" - така част от феновете изразиха подркрепата си към Ан в интернет.

Шумът около поста на Ан Хатауей и риалити клана Кардашиян идва малко след като през март звезди се изправиха срещу звезди заради гола снимка на Ким Кардашиян.

Тогава Шарън Озбърн и Емили Ратайковски си направиха голи селфита в подкрепа на Ким. А Бет Мидлър, Клоуи Грейс Морец и Пиърс Морган изразиха недоволството си с хапливи коментари по адрес на риалити звездата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица