Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 20 август 2019

Световноизвестният писател Нийл Доналд Уолш идва днес в България

Авторът на бестселъра „Разговори с Бога“ ще проведе семинар на тема „Изобилието и Успехът- от мечта до реалност“

На 25 май световноизвестният писател Нийл Доналд Уолш пристига в България, за да сподели своя личен опит и дълбоки осъзнавания за тайните на успеха и изобилието, от които се възползват хиляди преуспели обществени личности от целия свят. Програмата на прочутия лектор и мотиватор у нас предвижда срещи с българските медии, пресконференция, вечерна лекция и целодневен уъркшоп на тема „Изобилието и Успехът- от мечта до реалност“.

Основна тема на гостуването на Нийл Доналд Уолш ще бъдат изобилието и успехът. Той ще сподели и обсъди с българската си публика основни истини, свързани с парите, любовта, здравето, успеха, духовността и личностното развитие. Като човек с изключително богата история, живял и на улицата като просяк, и в днешно време като милионер, Нийл владее много от законите на изобилието и желае да ги предаде на колкото се може повече хора по света.

Програмата на Нийл Доналд Уолш ще започне на 26 май с гостуване в популярни български медии и официална пресконференция в БТА. На 27 май от 19 до 21 ч в Интер Експо Център ще изнесе лекция, на която един от най-известните съвременни автори ще сподели своите разбирания, че днес така нареченият „успех“, който се измерва с „печалбата“, с почестите, парите и притежанията, в новото време ще бъде заместен с това, доколко помагате на другите да постигнат печалба. На 28 май в рамките на уъркшопа от 10 до 18 ч в Интер Експо Център ще отговаря на въпроси на публиката, за да може да предаде посланието си, че да бъдеш изобилен и успешен е въпрос на гледна точка, въпрос на това как виждаш себе си и ще сподели личния си опит и как го е постигнал в своя живот.

Нийл Доналд Уолш е автор на 33 книги, като най-известната му поредица в България и по света е трилогията „Разговори с Бога“. Първата му книга („Разговори с Бога“ 1) е издадена през 1995 г., преведена на 37 езика до днес и дори филмирана в Холивуд, тя успява да се задържи цели 137 седмици на върха в класацията на Ню Йорк Таймс за най-продавани книги. Историята на самия Уолш, който от безработен бездомник се превръща в милионер, носещ посланието към човечеството за духовен и осъзнат живот, се превръща в съвременна легенда за силата на духа и вярата.

Личният път на Уолш към духовното разбиране започва в момент, в който е фалирал, разведен и живее на улицата. Чисто човешки задава въпрос към Бог – „Какво съм направил, за да заслужа живот, изпълнен с постоянни битки?“. За негова изненада нещо го кара да продължи да пише отговора – „Действително ли искаш отговор или просто си изкарваш яда?“. Именно така започват неговите „Разговори с Бога“, които се превръщат във вдъхновение и упование за милиони хора по света.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.