Световноизвестният писател Нийл Доналд Уолш идва днес в България

Авторът на бестселъра „Разговори с Бога“ ще проведе семинар на тема „Изобилието и Успехът- от мечта до реалност“

На 25 май световноизвестният писател Нийл Доналд Уолш пристига в България, за да сподели своя личен опит и дълбоки осъзнавания за тайните на успеха и изобилието, от които се възползват хиляди преуспели обществени личности от целия свят. Програмата на прочутия лектор и мотиватор у нас предвижда срещи с българските медии, пресконференция, вечерна лекция и целодневен уъркшоп на тема „Изобилието и Успехът- от мечта до реалност“.

Основна тема на гостуването на Нийл Доналд Уолш ще бъдат изобилието и успехът. Той ще сподели и обсъди с българската си публика основни истини, свързани с парите, любовта, здравето, успеха, духовността и личностното развитие. Като човек с изключително богата история, живял и на улицата като просяк, и в днешно време като милионер, Нийл владее много от законите на изобилието и желае да ги предаде на колкото се може повече хора по света.

Програмата на Нийл Доналд Уолш ще започне на 26 май с гостуване в популярни български медии и официална пресконференция в БТА. На 27 май от 19 до 21 ч в Интер Експо Център ще изнесе лекция, на която един от най-известните съвременни автори ще сподели своите разбирания, че днес така нареченият „успех“, който се измерва с „печалбата“, с почестите, парите и притежанията, в новото време ще бъде заместен с това, доколко помагате на другите да постигнат печалба. На 28 май в рамките на уъркшопа от 10 до 18 ч в Интер Експо Център ще отговаря на въпроси на публиката, за да може да предаде посланието си, че да бъдеш изобилен и успешен е въпрос на гледна точка, въпрос на това как виждаш себе си и ще сподели личния си опит и как го е постигнал в своя живот.

Нийл Доналд Уолш е автор на 33 книги, като най-известната му поредица в България и по света е трилогията „Разговори с Бога“. Първата му книга („Разговори с Бога“ 1) е издадена през 1995 г., преведена на 37 езика до днес и дори филмирана в Холивуд, тя успява да се задържи цели 137 седмици на върха в класацията на Ню Йорк Таймс за най-продавани книги. Историята на самия Уолш, който от безработен бездомник се превръща в милионер, носещ посланието към човечеството за духовен и осъзнат живот, се превръща в съвременна легенда за силата на духа и вярата.

Личният път на Уолш към духовното разбиране започва в момент, в който е фалирал, разведен и живее на улицата. Чисто човешки задава въпрос към Бог - „Какво съм направил, за да заслужа живот, изпълнен с постоянни битки?“. За негова изненада нещо го кара да продължи да пише отговора - „Действително ли искаш отговор или просто си изкарваш яда?“. Именно така започват неговите „Разговори с Бога“, които се превръщат във вдъхновение и упование за милиони хора по света.

Коментари

Задължително поле