Блъснаха момче с тротинетка, изскочило на булевард в София

Продължава издирването на 18-годишния затворник, избягал от общежитие в Смолян

На 23 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за сряда, 23.10.2019

Стрелба в училище в Калифорния, един човек е ранен (СНИМКИ и ВИДЕО)

Жертви и ранени след стрелба във ферма в Русия

Путин след срещата си с Ердоган: Постигнахме съдбоносни решения за Сирия

Еврокомисар: Влизането в Шенген на Хърватия, България и Румъния е още по-необходимо при сегашните предизвикателства

„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Абсурден устав стопира всяка промяна в щангите

Абсурдни клаузи в устава на Българската федерация по вдигане на щанги (БФВЩ) не дават абсолютно никаква възможност на който и да е кандидат да събори от поста досегашния президент на централата Неделчо Колев. Точно Колев засега е единственият претендент за нов мандат по време на предстоящото общо събрание на БФВЩ, което ще е в петък от 9 ч в хотел „Диана 3“ в София.
Според устава всеки бъдещ кандидат за шеф на щангите трябва да заяви намерението си официално във федерацията най-малко три месеца преди събранието. А форумът се насрочва месец преди датата на провеждане с обява в „Държавен вестник“. На практика това лишава всеки външен кандидат от шанс за участие в изборите.

А отново според устава всеки кандидат за член на управителния съвет трябва да получи одобрението на досегашната управа, за да има право да се яви пред събранието и да поиска поста.
Клубове, които са срещу настоящето ръководство на БФВЩ, обявиха още през януари, че абсурдните промени в устава са били прокарани набързо и гласувани покрай допинг скандалите в щангите и промяната в името на централата, която се казваше Българска федерация по вдигане на тежести.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.