Аквапаркове с безплатен вход за децата на 1 юни

Снимка: Огромният "Аквамания" в Албена, който заема площ колкото 5 футболни игрища, ще отвори врати на 1 юни с безплатен вход за малчуганите.

Двата аквапарка по Северното Черноморие отварят врати на 1 юни. За празника на детето входът за малчугани ще е безплатен. В "Акваполис" на Златни пясъци без такса ще влизат подрастващи до 14 г., а в "Аквамания" на Албена - до 12 г., като билетът за възрастните също ще бъде с 50% отстъпка. Първите летовници, почиващи в курортите до 15 юни, също ще плащат по-малко за вход в атрактивните водни атракциони, които са алтернатива на още студеното море.

В "Аквамания", където е единственото по рода си в Европа 191-метрово увеселително съоръжение "Торнадо" и 77-метровата отвесна пързалка "FreeFALL" целодневната такса за лица над 120 см ще е 25 лв. - с 10 лв. под тази в пика на сезона. Високите от 90 до 120 см ще влизат срещу 10 лв., а най-малките - безплатно. Идентични намаления прави и "Акваполис". До средата на юни там билетът е 20 вместо 33 лв. за клиенти над 120 см, а за деца от 90 до 120 см е 16 лв. На Албена цяло лято безплатно аквапаркът ще ползват гостите на три съседни хотела.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони