Шефът на сигурността на Ватикана подаде оставка

Взрив от вирусен хепатит тип „А” в котленското село Градец

Старши комисар Николай Николов: Полфрийман ще бъде освободен днес, има забрана за напускане на страната

Изнасяме една трета от българското сирене Над 23 000 тона стига експортът през 2018 г.

138 катастрофи с 13 загинали са станали в Търновско за 8 месеца Ранените са 208 души

Първият скеч на 7/8 TV е за Димитър Пенев (ВИДЕО)

Плащаме двойно по-скъпо за руски газ

Xbox джойстик вече и за Apple Геймпадът е на цена от 59,95 щатски долара

Протестиращите каталунци завзеха летище в Барселона (ВИДЕО) Броят на ранените през първия ден на сблъсъците с полицията надхвърли сто

Българският представител в Съвета по култура на фондация „Микеланджело” е директорът на музей „Етър“

Президентът Радев: Само свободни и независими медии могат да се противопоставят на опасностите пред демокрацията

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 16 октомври 2019

ГДБОП влезе в БФС

Над 2000 посетители ще събере форумът Innowave Summit във Варна Еврокомисарят Мария Габриел и човекът-идея Шед Симов са сред лекторите на високотехнологичната конференция

Съветник от Сливен: Стоп на общински сделки без приходи!

д-р Иван Данчев

Общинският съвет в Сливен за втори пореден път отхвърли поисканата от гражданка замяна на неин собствен имот с общински терен от 277 квадрата в индустриалната зона на Сливен. Тя предлага същия размер парцел на стойност 8 587 лева срещу общинския, който струва 8 033 лева. Стойността и на двата терена е определена от независим оценител – се посочва в писменото предложение за сделката.

Везната при гласуването наклони д-р Иван Данчев, съветник от Движение „Обединени региони”. „От общината се иска имот, който се намира на главния път за Ямбол, а в замяна ни се дава едно дворно място. От това няма да има никакви парични постъпления. А в същото време в общинската комисия по здравеопазване всеки ден, непрекъснато постъпват молби за помощ от тежко болни и страдащи хора. Молят се за 420 лева помощ, тъй като това можем да си позволим да отпуснем. Замислете се, ако продадем общинския парцел, вместо да го заменяме, на колко нуждаещи се бихме могли да помогнем!” – заяви д-р Данчев.

В гласуването на сделката не участва единствено съветникът от ГЕРБ Христо Котов заради конфликт на интереси по повод роднинство със заявителката. Искането бе отхвърлено.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.