Туитър и Фейсбук са били използвани от Китай срещу демонстрантите в Хонконг

САЩ съжаляват за освобождението на иранския петролен танкер в Гибралтар

На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Халюцинации с Джони Деп

Новите приключения на Aлиса и Лудия шапкар

Този път Тим Бъртън не е режисьор

Мегапродукцията “Алиса в Огледалния свят” нахлува в кината в страната и по света, след като месеци наред мащабната маркетингова кампания насищаше интернет пространството.

Филмът е продължение на монументалния финансов хит от 2010-а “Алиса в Страната на чудесата”, който получи лоши отзиви от критиците, но в крайна сметка направи над един милиард долара глобални приходи от продажба на билети. Това беше и един от последните истински хитове на Джони Деп, който изигра ролята на Лудия шапкар. Сега той може би се надява, че продължението ще му осигури глътка свеж въздух след серията от творчески и финансови провали през последните години, включваща такива безобразия като “Превъзходство” и “Мордекай”. Деп беше най-печелившата звезда, преди да се подхлъзне надолу по хълма с няколко особено несполучливи роли.

Рекламната кампания на “Алиса в Огледалния свят” закономерно се фокусираше тежко върху неговия образ – Лудия шапкар. Деп е почти неузнаваем под тонове художествен грим. Филмът нахълтва в кината в страната и по света от май. Ако не бъде голям успех, кариерата на Деп ще отбележи най-ниската си точка.

Този път режисьор не е ексцентричният визионер Тим Бъртън, а в ролите освен Деп и Мия Вашиковска, която играе Алиса, зрителите ще видят Линдзи Дънкън, Ан Хатауей, Ед Спилърс, Рис Айфънс, Саша Барън Коен, Хелена Бонъм Картър и Джоана Бобин.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.