Глобиха с по 200 лв. двама за хулиганство

Районният съд във Велико Търново е наложил глоба от 200 лв.на 36-годишния Т. Т. от старата столица за хулиганство. Санкцията е постановена след като около 1,45 часа в неделя на бензиностанция край великотърновското село Момин сбор Т. Т., който бил пиян, е предизвикал скандал със служителите на петролния обект и клиент. След намесата на полицейските служители той бил задържан за срок до 24 часа. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Магистрати от Горна Оряховица пък са отсъдила глоба от 200 лв. за 42-годишния Д. А. от Лясковец, също за извършено хулиганство. В неделя пред заведение във винарското градче Д. А. е блъскал и обиждал служител на частна охранителна фирма и е нанесъл щети по служебния му автомобил. След намесата на полицията е окован с белезници и отведен в ареста за 24 часа. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Криминалисти от старата столица издирват хулигани, които са вилняли и потрошили лек автомобил "БМВ". В събота сутринта в полицията в болярския град е получен сигнал за установени множество надирания на лаковото покритие, счупени фарове и стопове на колата, която била паркирана на ул. „Хаджи Димитър” в областния град. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони