Aнтикорупционната комисия с иск за 1,163 млн. лева срещу ген. Кирчо Киров

ОИК в Търново откри нарушение на Изборния кодекс в плакатите на Весела Лечева Коалицията БСП за България имат 24 часа да ги подменят

Програмист спечели голямата награда на „Лукойл Клуб“

Министерството на транспорта готви нова концесия за летище Пловдив

СЕМ прекрати предсрочно мандата на директора на БНР Светослав Костов

Грипът увеличава риска от инфаркт 6 пъти

Нови стандарти при административното обслужване ще подобрят обратната връзка с потребителите

Разкриха кражба от дома на британец Единият извършител често гостувал на чужденеца

МВнР провери провокативна карта на Турция, включваща територия на България Не е публикувана от профила на турския военен министър Хулуси Акар, съобщиха от Външно

Цвети Радойчева пя на френски на Парижкия бал

Задържаха дилър и негов клиент в момент на сделка в ж.к. „Красно село“ в София

Съсед сигнализирал за насилие над 4-годишно дете, задържан е таткото

Очакват резултатите от хистологично изследване на Стефан Данаилов

Борисов кацна в Брюксел за участието си в заседанието на Европейския съвет

Ревнив подпалвач плати 19 000 лв.

Снимка: Архив

53-годишният арендатор на земя Шабан Шабанов, който подпали лекотоварен „Фолксваген“, готвил палеж и на друга кола, беше осъден условно на 1 година и 10 месеца затвор с тригодишен изпитателен срок. Мъжът драснал клечката на имущество на свой опонент от ревност и се принудил да сключи споразумение с прокуратурата. Районния съд във Велики Преслав го одобрил след като извършителят заплатил щетите от палежа близо 19 000 лв.

Пожарът унищожил возилото на 3 март тази година в град Върбица. Шабан бил задържан през месец април, когато е установено, че готви нов палеж на друга кола на същия собственик Е.А. Уличен е и в подбудителство към лъжесвидетелстване на свидетел. Арендаторът живеел с красавица от село Ловец, но двамата се развели. Шабан заживял в село Драгановец, Търговищко, но решил да отмъсти, че е зарязан. Сега неосъжданият до тази година Шабан трябва да заплати и 466 лв. доловодни разноски и да внимава с чувствата си.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.