Оправдаха прокурор, бил невменяем

Кмет и фолк певец връщат парите за къщи за гости 158 проекта възстановяват пълната сума

Наводнението във Венеция е повредило мозайки и колони в катедралата Сан Марко

Ловци от Норвегия и Гърция отстреляха 100 фазана

Затягат правилата за биоресторантите

Министър Ангелкова: Започваме дебат за повишаване на минималната застраховка за туроператори Tой е актуален и в чужбина след фалита на “Томас Кук”

MU-Vi.tv представя филм за Варна в Културния институт на България в Берлин

Разследват пловдивски полицай, взимал заеми без да ги връща

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 20 ноември 2019 г.

Волейболната федерация за натиска: Голословни твърдения

Причината за смъртта на 3-годишното дете от София е пневмония

Вучич: Имам хронично заболяване

Бялото братство с изненадваща прогноза на Учителя за България Могат да останат 300 хиляди българи, но възложената им от небето мисия - ще изпълнят, казал Дънов

Перничани твърдят, че графикът на водния режим не се спазва

Вицепремиерът Николова: Работим за изграждането на всеобхватно българо-индийско партньорство

България ще бъде домакин на среща на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа

Държавни глави и външни министри от страните в Югоизточна Европа ще се срещнат на 31 май, за да отбележат резултатите от едногодишното ротационно председателство на България на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ), пише Еkathimerini, цитиран от „Фокус“.

По време на председателството България се бе фокусирала върху миграцията, справянето с бежанските потоци, свободата на медиите и словото и развитието на транспортната и енергийната инфраструктура. По инициативата на София външните министри от ПСЮИЕ приз Февруари подписаха обща декларация свързана с миграционните предизвикателства. Министрите се съгласиха да признаят „нуждата да се действа отговорно и солидарно , за да има ефективна координация и разпределено по равно за справянето с миграционните потоци“ в Югоизточна Европа.

Българският външен министър Даниел Митов ще се срещне със своите колеги от Гърция, Хърватия, Босна и Херцеговина, Румъния и Македония Никос Коциас, Миро Ковач, Игор Црнадак, Лазар Команеску и Никола Попоски. На следващия ден държавните глави или министър-председателите на съответните страни ще се съберат в София, където България ще предаде председателството на ПСЮИЕ на Хърватия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.