181 години от рождението на Васил Левски

От Роналдо се очакват първо пари, а после футбол

Днес кандидатстваме за банковия съюз Прехвърляме част от надзорните функции на ЕЦБ

На 18 юли 2018 да почерпят

Играчите на „Левски“ стоят час и половина в съблекалнята след отпадането

Ултрасите заградиха „Герена“

Делио Роси: Оставка? Не се предавам, но ще говоря с шефовете

Време е прокуратурата да се самосезира

„Левски“ направи всичко, за да отпадне от „Вадуц“ и успя! Феновете бесни!

400 проби за чумата във Франция, за да потвърдят резултатите Дават средно по 327 лв. на глава добитък под селекционен контрол

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 18 юли 2018

Феновете на „Левски“ поискаха оставката на Роси, опитват да нахлуят на терена (СНИМКИ)

Дуел за поръчки между Боинг и Еърбъс (ИНФОГРАФИКА)

Една нова кола на 400 души от населението По ръст на продажбите влизаме в топ 5 на ЕС

Бизнесменът Мирослав Хинков и съпругата му пътували в самолета, пуснат без проверка на Летище „София“ И двамата имали лиценз за пилот

Корнелия Нинова в Благоевград: За президент няма да говорим днес, сплотяването на партията е най-важния проблем

„За президент няма да говорим днес, процедурата по вътрешнопартийното допитване за президент ще стартира другата събота, когато ще проведем пленум. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в Благоевград, където тя дойде с цялото изпълнително бюро за изнесено заседание.

„Избрах Благоевград за старт на срещите по емоционална и рационална причини.

Емоционалната е, че сърцето си ми е тук. Тук ми беше първият мандат като народен представител, много обичам района, познавам хората.

Рационалната причина е, че започваме обиколките от големите организации, където има проблеми. Бих искала с тези заседания на Изпълнителното бюро колегите от ръководството и общинските председатели да заздравят контактите си помежду си, да видим къде са проблемите и да започнем да ги решаваме един по един.

Сплотяването на партията е най-належащият проблем, който трябва да се реши в Благоевград“, каза още Нинова и допълни, че трябва да се спрат всички вътрешни противоречия и лични амбиции.

„Едно нещо ни обединява. То е общо за всички въпреки различните мнения в партията и това е идеята и програмата. Конгресът подкрепи категорично програмата, заставаме зад идеята за лява политика и тръгваме да ги изпълняваме“, каза още Коренилия Нинова преди старта на днешното изнесено заседание на Изпълнителното бюро на НС на БСП, което се провежда в Регионалния исторически музей в Благоевград.

Преди заседанието Нинова и членовете на бюрото поднесоха цветя на паметника на Димитър Благоев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.