Бивш футболен съдия стана зам.-губернатор на Велико Търново

снимка: личен архив

Бившият футболен съдия и активист от СДС Камен Алексиев е назначен за зам.-областен управител на Велико Търново. Това съобщиха във вторник от Областната администрация в старата столица.

В управата Алексиев ще отговаря за транспорт, устройство на територията, земеделие и гори, етнически и демографски въпроси, за условията на труд, екология и опазване на околната среда, сътрудничество с неправителствените организации. Досега тези дейности бяха поверени на подалия оставка преди дни Николай Петров.

Камен Алексиев е завършил „Българска филология” във Великотърновския университет. Работил е като треньор и преподавател по баскетбол в Ученическата спортна школа и Спортното училище във Велико Търново. Бил е футболен съдия в „А” и „Б” професионални групи. От 1999 до 2003 година е бил съдия на FIFA и UEFA . През периода 2009-2011 година е заемал длъжността на регионален директор в Държавната лотария.

Камен Алексиев има три мандата в местния парламент като общински съветник от групата на СДС и Синята коалиция. Семеен е, с две деца.

Коментари

Задължително поле