Шефът на киноцентъра в Бояна прави мега йога фестивал на Боровец

Дъщерята на Дарина Павлова - Паола Павлова, е известен учител по йога в САЩ.

Дъщерята на Дарина Павлова - Паола, е сред директорите 

За първи път в България ще има Световен йога и музикален фестивал. Събитието "Удая лайв фест" организира изпълнителният директор на "Ню Бояна филм" Ярив Лернер в сътрудничество с дъщерята на Дарина Павлова - Паола, която е популярен йога учител в САЩ. Паола Павлова е сред директорите на фестивала. На Боровец от 18 до 22 август се очакват, по думите на Ярив Лернер, "десетки хиляди" последователи на учението от 5-те континента - ако не още тази година, през следващите две. Фестивалът ще се проведе в хотел "Рила", в който наследниците на Илия Павлов имат акции.

По същото време в едно от най-духовните места в страната ни - на Седемте рилски езера, се стичат хиляди последователи на Бялото братство, за да посрещат дъновистката Нова година на 21 август. И така в края на август на Рила се очаква огромна концентрация от духовно просветлени хора от цял свят. Възможно е да пристигнат и холивудски знаменитости, които се занимават с йога. Антонио Бандерас, например, е запален по духовната практика, а и България вече не му е чужда.
За йога фестивала са поканени 17 изтъкнати учители и над 20 музиканти от САЩ, Европа и Индия, сред които има и носители на "Грами". DJ DREZ, номинирания за "Грами" Киртан певец Dave Stringer, певицата Spring Groove, изпълнители на електронна музика, индийска музика, класика, южняшки блус и български фолклор в лицето на Самоковските баби.

За изхранването на извънредния брой вегетарианци, които ще населят Боровец, г-н Лернер е ангажирал местни фермери, така че чужденците ще опитат автентични и биологични български продукти. Припомняме, че Ярив Лернер е последовател на йога, волейболист и на младини има известен опит като каскадьор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица