Павел Станчев, изпълнителен директор на БТВ: В чужбина ще могат да ни гледат в реално време по интернет

снимка: btvnovinite.bg

След броени дни телевизия БТВ, която днес става на 16 години, ще може да бъде гледана от чужбина на платформата VOYO, обяви главният изпълнителен директор на телевизията Павел Станчев.

Съвсем скоро стартира и проектът bTV International.

„Хората от чужбина ще могат да гледат в реално време предавания като „Тази сутрин”, „Шоуто на Слави”, bTV Новините, „120 минути” и др., както и любимите продукции на bTV – „Столичани в повече”, „Стъклен дом”, „Седем часа разлика”, допълни Станчев.

Ще има опция и за по-късно гледане заради голямата часова разлика с някои страни.

На платформата VOYO специално за най-малките зрители на bTV ще има секция за деца, в която ще има анимационни и игрални филми.

„bTV остава лидер на пазара, като това е естественият избор на хората, защото bTV е телевизията на народа. Ние сме най-близо до хората. Въведохме много високи критерии за качество”, каза още Станчев.

„bTV продължава със собствената продукция на сериали и предавания. Ще има трети сезон на „Мастър шеф”, а в неделя завършва и сезонът на „България търси талант”. Шоуто ще бъде три часа и половина и зрителите на телевизията ще определят кой е талантът на България”, допълни Станчев.

Той обяви, че се подготвя и филм за концерта на Слави Трифонов в Лондон. В момента текат и кастингите за нов сериал, продуциран от bTV.

Продължава и излъчването на мачовете от следващия сезон Шампионската лига, а bTV Action - каналът, по който се излъчва тази надпревара, вече зае четвърто място в телевизионния ефир у нас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл