Русенецът Бахар заклал жена си Джейлян от ревност

Снимка: БТВ

Разследващите полицаи смятат, че ревност е в причината за жестокото убийство извършено снощи, когато 33-годишният русенец Бахар Селим намушка смъртоносно 27-годишната си съпруга Джейлян на пътя Русе-Бяла и избяга, но часове по-късно беше задържан от полицията, съобщи БТВ. 

Още снощи полицията е разпитала съседите на двойката. „Знам, че е имало системен тормоз. Постоянно ходеше със слънчеви очила, надута, посинена. Чувам от съседи, които са били по-близки с нея, че е спала постоянно на стълбите, не е бил добър човек, нещо като избухлив, психиката му явно не е добре, според всички”, разказа свидетелка. Джейлян е работела като шивачка, а мъжът й - в мебелна фирма. Според приятелите на жената тя е била честа жертва на домашно насилие. Двойката има син първокласник, който засега е изпратен при роднини.

„Видях полицейската кола, изобщо не можех да предположа, че е станало нещо такова. Тя беше толкова лъчезарно и добро момиче, усмихната, винаги ще поздрави, няма да подмине”, споделя съседката на семейството Даниела Кесеева.

От Окръжната прокуратура са образували досъдебно производство по случая, а извършителят е задържан за 72 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право