Вижте брифинга на Радев и Путин в Сочи (ВИДЕО)

Форматът на Първа лига остава, полемиките за него – също

Условна присъда за търговец, крил 130 000 лв. данъци

Таско Ерменков получи Златен скункс

Патриотът Михов от ВМРО: Нека не лъжем децата, че геноцидът Баташко клане е другарско „сборичкване“ между братски народи!

Закопчаха и шефа на КАТ-Благоевград Данаил Стоицов

Лекарският съюз отхвърли проекта за Национална здравна карта

Най-модерният терминал за сярна киселина за 22 млн. лева официално открит в Бургас 100 кораба всяка година ще увеличат товаропотока на пристанището

Лиляна Павлова: Австрийското председателство продължава работата по българските приоритети

2-годишно дете е нахапано от домашно куче в пловдивското село Крумово

Красимир Живков: Над 34% от територията на България е част от „Натура 2000“

2,3 млрд. лв. ще бъдат инвестирани в сектор „Води“ по Оперативна програма „Околна среда“

Министър-председателят Бойко Борисов постави казуса „Желяз Андреев“ пред министъра на правосъдието и главен прокурор на САЩ

Най-малко 16 души загинаха при атентат в афганистанския град Кандахар

Петима са задържани при акцията в КАТ-Благоевград Уреждали бързи номера и регистрации на нови коли

Нови площадки изгражда Общината Търговище в детските градини

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров откри в четвъртък четири обновени детски площадки в ЦДГ № 3 „Здравец”, съобщиха от общинската администрация. В забавачката са изградени нови съоръжения за игра, сенници и пясъчници. Поставена е сцена на открито за изяви на малките таланти. Настилките и спортната площадка също са обновени. Изпълнител на ремонта е общинското предприятие “Флора”. Стойността на реновирането е в размер на 53 319 лв.

В капиталовата програма на Община Търговище за 2016 г. са предвидени общо 240 000 лв. за рехабилитация на площадките в детските заведения. Предстои да бъдат ремонтирани кътовете в ЦДГ №5, №6, №8 и №11 в Търговище.

През следващата година по Оперативна програма „Региони в растеж“ ще бъдат обновени и пространствата за игра в детските градини „Снежанка“ и „Приказка“.

Поетапно всички детски площадки трябва да бъдат реновирани според европейските изисквания за безопасност, уточниха от общината.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.