Бойко Борисов излиза с жена на "Асикс Мастърс"

Бойко Борисов ще опита да мачка конкуренцията на корта в партньорство с жена. Новината разкри Любо Ганев, който е организаторът голямото тенис шоу „Асикс Мастърс“ този уикенд. Повече подробности волейболния идол обеща на насрочената за петък от 11 часа пресконференция в „Пресклуб България“ .

Засега е ясно, че в седмото издание на проявата, която е приемник на „ТРУД Мастърс“, отново ще има атрактивна битка на 16 двойки известни имена от българското общество. Настоящи и бивши министри, спортни звезди, артисти, певци, бизнесмени, лекари и журналисти ще си оспорват трофеите в уникалното състезание.

От сегашните участници 3 пъти с купата, която е копие на тази във футболната Шампионска лига, е ликувал Бойко Борисов, а по веднъж - Йордан Лечков, Лъчезар Танев и световният първенец по тенис за журналисти Тодор Попов.

Арена на битките отново ще е Дипломатическия клуб „Глория Палас" в Горна баня, чиито собственик Николай Божинов разкри, че ще се раздават куп индивидуални призове. Освен традиционните еленски рога от ловната колекция на Христо Стоичков, награди ще има от кафе „Спетема“, „Мтел“, „Монте грапа“, „Хед“ и други. Големия трофей ще връчи изпълнителният директор на Фондация „Български спорт“ и доайен на спортните шефове у нас Цено Ценов.

По традиция участниците излизат на корта с амбиция като за... световно. Футболен мениджър №1 у нас Лъчо Танев пристига с нощен полет в петък срещу събота от преговори в чужбина, за да атакува върха с нов партньор – Румен Чандъров. Титла за бизнеса пък обещава Мирослав Печев в двойка с голф шампиона Емил Марков. А мечтите на артистичните среди в лицето на Орлин Горанов и инж. Димитър Туджаров-Шкумбата стигат само до... финал. Ново лице в битките ще е „синият“ директор Георги Иванов-Гонзо, а политиците води Красимир Велчев от ГЕРБ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт