Иво Тонев подаде оставка

Единият от собствениците на „Левски“ Иво Тонев изненадващо подаде оставка! Силният човек на „Герена“ съобщи лично новината след управителния съвет на клуба. Преди да подаде оставка, Тонев заяви, че през новия сезон „Левски“ ще е шампион. Той добави, че е готов да остане, но само ако феновете на тима го искат на „Герена“.

„През последните седмици много се изговори и всичко това ми дойде в повече - заяви Тонев. - Всяко нещо си има граници. Много къса памет имат хората в България. Къде беше „Левски“ миналата година през март и къде е днес? Преди 12 месеца ние взехме лиценз ден преди крайния срок. Малко хора разбраха през какво минахме, за да получим лиценз. Дори не играхме в Европа. От това, което можем да бъдем недоволни, е, че не се доближихме до „Лудогорец“ като игра. Вярвам, че през новия сезон „Левски“ ще стане шампион. А относно сектор „А“... Чух за трибуната какво ли не. Секторът няма да бъде кабрио, както го наричаха. До Нова година ще имаме козирка. “

Тонев разкри, че спортният директор Георги Иванов е представил пред УС план за селекция. Гонзо поставил и конкретни искания към шефовете, предполага се, че са свързани с привличането на въпросните състезатели. Тонев добави, че цените за сектор „А“ през новия сезон на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъдат намалени. През есента от новата трибуна феновете обаче едва ли ще могат да наблюдават изявите на Джъстин Менголо и Максимилиан Карнер.

Бранителят е постигнал договорка за прекратяване на договора си с „Левски“ по взаимно съгласие. Менголо също си тръгва. Играчът не е останал доволен от решението на спортно-техническия щаб и се очаква да прави спънки по разтрогването на договора. Новият треньор на „Левски“ Люпко Петрович е заявил, че не го иска в състава си, а неговият колега Стойчо Стоев често критикува острието заради слаба тактическа дисциплина. На "Герена" имат и компромати за Менголо, който обичал нощна София.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ