Отличиха шуменски прокурори

Белодробната болница в Търново планира приходи от 877 000 лева за тази година Дружеството разполага със собствени средства в размер на 584 000 лева

Oще чакаме част от оборудването на АЕЦ „Белене“

Конституционният съд прие като доказателства заявленията на Делян Добрев за оставка и за оттеглянето й

1 г. условно и 500 лева глоба за бивш сътрудник на Бареков, помлял пиян три коли в Търново

Роси от Малта: „Левски“ гони трофей този сезон

Отпадна идеята за двойно по-скъпа „Синя зона” в София при мръсен въздух Изцяло ще се забранява паркирането на някои места в столицата, обмислят от СОС

Борисов и Заев: Договорът за добросъседство гарантира приятелски отношения между България и Македония

Момченце обгоря при игра с огън

Чипровци търси дарители за музея на килимарството

Премиерът Борисов: Категорично осъждам убийството на Оливер Иванович

Прокуратурата атакува сделката за имота на бул. „България“, на който НИКМИ иска да строи небостъргач

Премиерът Бойко Борисов кацна в Страсбург (СНИМКИ)

43-годишен мъж загина в София след падане от 15-я етаж

Министърът на екологията оттегли своя заповед

Апаши спират тока в Лом, крадат и чупят на тъмно

Неизвестни лица тайно спират през нощта уличното осветление в Лом и потапят в мрак цели квартали. В тъмнината обирджии и вандали върлуват безнаказано.

Общинската управа в крайдунавския град вдигна на крак полиция, пожарна и енергетици и призова граждани да помогнат за залавянето на апашите.

Изключването на лампите в нощните часове започнало преди около два месеца. С вещината на опитни електротехници нарушителите отварят таблата на уличното осветление и изключват предпазителите на лампите. Някои още по-сръчни дори препрограмират часовниците на осветлението и лампите се включват денем, а нощем районите тънат в мрак.

В тъмното апашите по-лесно вършат предварително набелязани удари, вандали пък чупят градински съоръжения, кошчета и лампи.

Недоволни от мрака граждани, които се прибират по-късните часове от работа или пътувания, са засипали местната управа с оплаквания. „Информирали сме за злоумишлените действия полицията, противопожарната служба и „ЧЕЗ Разпределение”. Набелязани са мерки за разкриване и залавяни на нарушителите! Апелираме и граждани, които имат информация да помогнат!”, заявиха от местната управа.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.