Родителите на педофил, насилил над 200 деца, умолявали полицията да го отведе

Родителите на един от най-разпознаваемите британски педофили били толкова ужасени от действията на сина си в Малайзия, че умолявали полицията да отведе сина им, пише Independent.

30-годишният Ричард Хъкъл от Ашфорд е признал по обвинения в безпрецедентно много сексуални посегателства върху деца на възраст от 6 месеца до 12 години.

Магистратите изчисляват, че е насилил приблизително 200 деца за периода от 2004 до 2014 година.

Хъкъл е имал достъп до бедните християнски семейства в малайзийската столица Куала Лумпур като се е представял за мисионерски учител по английски, който иска да помогне на бедните деца.

Британският криминален съд отбеляза също, че Хъкъл също така е написал наръчник с име "Педофилите и Бедността: Гид за любителите на деца", а също така си е водил и дневник с детайли описания за изнасилвания и други негови сексуални практики.

Наръчникът е бил скрит в лаптопа му и готов да бъде публикуван в "дарк уеб" пространството.

"Бедните деца са определено са много по-лесни за прелъстяване от тези от средната класа на Западна Европа", обяснява той.

Арестуван е на летището, когато се е прибирал за да прекара Коледа със семейството си през 2014 година.

Прокурорът по случая казва, че компютърът е бил иззет и че е пуснат под гаранция, при условие че се върне в дома на родителите си.

В лаптопа му са намерени повече от 20 000 снимки и видео материали на малолетни.

Хъкъл отказал да отговаря на въпросите на полицаите, но на следващия ден си признавал пред майка си, че прави секс с деца.

Прокурорът разказва, че тя е била едновременно много разстроена и много ядосана. Тя и баща му са се обадили на позицията, молейки да отведат сина ми.

"И двамата свидетелстваха в полза на обвинението", пояснява той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят