Петев - освен гол е и бос!

Йошида не прощава като Роналдо. Снимка ФРАНС ПРЕС

Събличането на "Герена" може да се стори като посещение в харем за Ивайло Петев. Националният селекционер и четата му от плажуващи играчи посрамиха България на турнира "Кирин Къп". Загубата с 2:7 от Япония е копие на качеството във футбола ни.

Освен гол-голеничък Ивайло Петев се оказа и бос в занаята. Явно той е видял от големите треньори, че когато се печели, промени в състава не се правят. Само че след 2 победи в контроли Петев така и не отбеляза факта, че е събрал играчи от почивка. Вместо с тактика преди мача Петев разследвал кой съобщил на „Труд“, че не си говори с Георги Миланов. Проблем на цената на 7 гола! Играчът отрекъл всичко и не му се сърдим – така поне той няма да е виновен за „проблема на проблемите“.

А това, че Петев освен гол е и бос, може да разберем и от това, че извика Галин Иванов, който за цял сезон има по-малко от 300 минути футбол във втора турска дивизия. А преди това прати на боклука всички от ЦСКА, защото "знаел нивото на "В" група". Дори не успя да бъде принципен докрай. Очевидно под обществен натиск взе защитника на "червените" Борислав Чорбаджийски да участва в японското фиаско.

Петев излетя в облаците след победата над Португалия. Помисли, че заслужено е победил Кристиано Роналдо и компания. А истината видяхме всички - веднъж в живота и на КР7 му се случва да изпусне дузпа плюс няколко пъти сам срещу вратаря.

Японското фиаско завърши, но се е заредил "червеният динамит". Дания загуби с дузпи от Босна и Херцеговина. Ще се изправи срещу нас за трето място - с яростта от пропуснатите еврофинали. И явно пак трябва да се молим Господ пак да е българин, но не да играем на световно, а да не ни съблекат голи. Щото Царя е гол, BG футболът – гол, Петев – гол (и бос), сега и националният – гол. Айде, стига, моля ви се. Голямо порно стана!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ