Меси в "Юнайтед"?

"Манчестър Юнайтед" опипва почвата около възможността за сензационно предложение към суперзвездата на Барселона Лионел Меси, твърди в днешния си брой "Дейли Мейл". Според изданието "червените дяволи" са отправили две запитвания към лагера на аржентинеца в последните три седмици. Целта на проведените разговори е била да се проучи доколко възможен би бил подобен трансфер, а знаците били окуражаващи за английския гранд

Сделката би счупила световния трансферен рекорд от 85,3 милиона паунда, които Реал Мадрид плати на Тотнъм за Гарет Бейл.

Разбира се, "Дейли Майл" използва като аргумент и горещата тема с процеса срещу Лионел Меси, като според източници на изданието аржентинецът е споделил, че е много "разочарован и наранен" от медийния цирк в Испания, съпътстващ делото за укриване на данъци.

Вицепрезидентът на  "Юнайтед" Ед Уудуърд пък продължава да иска привличането на звезда от световен мащаб на "Олд Трафорд". В последните два-три сезона босовете  направиха опит да върнат Кристиано Роналдо в отбора, както и да изкушат Гарет Бейл и Неймар. Поредният опит в тази посока е планът по евентуалното привличане на Лионел Меси, чийто настоящ договор с "Барселона" изтича през 2018-а.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят