Жертвите от свирепата катастрофа в Разградско се връщали от сватба (снимка)

Останките от смляното "Ауди", в което загинаха два млади мъже, а водачът е с опасност за живота в болница. Снимка: МВР-Разград

Двама млади мъже загинаха при зверска катастрофа в Разградско в събота към 19,35 часа. А.В. (35 г.) и Т.Я.(34 г.) пътували в „Ауди А8”, управлявано от турския гражданин Г.Й. (51г.), който бил със статут на постоянно пребиваващ и живеел в селото им Веселец.

На пътя между селата Побит камък и Дянково, на завой, той загубил контрол над автомобила, който излетял от пътя и се ударил с висока скорост последователно в две дървета, а после се преобърнал. Пътуващите в колата мъже са загинали на място. Водачът е откаран в болница с фрактура на черепа и опасност за живота. Взета му е кръвна проба за алкохол.

По неофициална информация тримата мъже от Веселец се връщали от сватба.

По случая се води досъдебно производство.

Друг водач, лишен от книжка със съдебно решение, пострада при инцидент на пътя между селата Здравец и Владимировци в петък вечерта. 46-годишният К.К. бил зад волана на „Форд Фиеста”, въпреки че бил лишен от правоуправление. На завой, при изкачване, той загубил контрол над автомобила си, който се блъснал странично в насрещно идващ „Опел Корса”. Неправоспособният е с фрактура на 4 ребра и временна опасност за живота, казаха от полицията в Разград. Взета му кръвна пробаза алкохол. Другият шофьор се отървал без тежки травми.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини