Севда Димитрова: С парите от „МастърШеф“ ще сбъднем мечтата си да имаме детенце

Снимка: БТВ

"С парите от победата в „МъстърШеф” ще изминем пътя да сбъднем мечтата си за детенце и ще продължа да се занимавам с кулинария. Чрез „МъстърШеф” открих кулинарията". Това каза по БТВ Севда Димитрова, която спечели втория сезон на кулинарното предаване в България. Тя влезе в световната история на предаването „МастърШеф“ като първия спечели го вегетарианец.

„Аз не съм веган, вегетарианец съм – ям продукти с животински произход“, уточни Севда и сподели, че е решила да спре с консумирането на месо, когато е била на 16 години. Ако има вегетарианец по рождение, то това съм аз, уточни 39-годишната жена.

На въпроса как готви, без да опитва храната, тя напомни, че има незрящи, които рисуват – развиват се определени сетива.

Тя е със съпруга си Никола от 18 години. Оженили се преди 8 години, защото роднините все ги питали кога ще има сватба. Те не само живеят заедно, но и работят заедно. Винаги имаме какво да си кажем, любовта ни се развива, казва Севда.

Съпругът й Никола сподели, че един от трудните им момента е бил след първото неуспешно инвитро в Испания. Той каза още, че никога не е имал съмнение в кулинарните умения на севда, но се е съмнявал дали ще издържи психически на напрежението. Изненадала го е много и е доказала, че е много силна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес