Гърция ще излезе от спасителната си програма без да иска предпазна кредитна линия, заяви Ципрас

Германец се отмести от пътя на Григор

Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

Най-строгият рефер свири дербито

Затворник по време на отпуска набил и ограбил сливенец

Постоянен арест за Йордан Исаев, който рани полицайка с бомба на мач Разказал за случилото се на майка си и на приятелката си, но нито една от тях не се обадила в полицията

Столичната община ще проведе пилотен проект за скринингово флуорографско изследване на дихателната система

Сълзи от щастие и среден пръст за „Юве“

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между, България, Румъния, Сърбия и Гърция

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на върха на ПСЮИЕ

Лек автомобил се блъсна във военен камион на магистрала “Тракия”, няма пострадали

Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата

Настаниха в общинско жилище бедстваща самотна майка с две деца Едното от момчетата е в инвалидна количка и майката изминаваше по 4 км пеша, за да го води на училище

Министър-председателят на Армения подаде оставка

Британски финансов експерт съди Фейсбук за фалшиви реклами от негово име

Спецсъдът остави в ареста Николай Мечков и Петър Биберов

Вчера Специализираният наказателен съд уважи частично искането на прокуратурата и остави в ареста Николай Мечков и Петър Биберов – ръководители на организирана престъпна група, занимаваща с трафик на хора през границата на страната, разпространение на наркотични вещества, изнудване, палежи, съобщават от пресцентъра на съда.

С оглед установената самоличност на обвиняемите, съдът счете, че няма опасност  обвиняемите да се укрият, но съществува такава да извършат друго престъпление.

Относно обвиняемият Станислав Стоянов съдът реши, че липсва опасност от извършване на друго престъпление и заради влошеното му здравословно състояние, наложи му мярка за неотклонение „Гаранция в пари“ в размер на 3000 лв.

Определението подлежи на обжалване пред Апелативен специализиран наказателен съд.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.