Бургазлия нацепи грешно "Бентли" с брадва, а нарушител шамароса служител на паяк в Несебър

Ядосан бургазлия нацепил с брадва лъскаво бентли, което смятал че е на бившия му работодател, но го объркал с друго, собственост на непознат.

Ангел С. /38 годишен/, работел миналия сезон в тату студио в курорта Слънчев бряг, но не останал доволен от заплащането, което получил от шефа си- столичанин. Тату студиото се намира на оживено място в комплекса. Бившият началник на бургазлията често паркирал бентлито си отпред.

Ангел измислил нетрадиционно отмъщение. Купил си чисто нова брадва и нанесъл няколко удара върху возилото- "Бентли GT", паркирано пред салона за разкрасяване с татуировки. После се хвърлил като лъв в помещението, сграбчил бившия си работодател и започнал да го удря с ръце и крака където свари.

След като решил, че му "хвърлил" достатъчно бой, качил се в собствената си кола- "Ауди" и отпрашил към Бургас. Оказало се обаче, че съсеченото бентли не е на татуиста, а на непознат мъж, който го паркирал пред студиото и отишъл да се разхожда из комплекса.

Ченгетата са задържали Ангел С. и срещу него се води бързо полицейско производство.

Друг екшън се е разиграл в Свети Влас, след като паякът на община Несебър вдигнал неправилно паркирал автомобил.

53 годишният Димитър Д., местен жител, спрял возилото си близо до хотел "Деведа" в курортния град. Специализираният репатриращ автомобил вече вдигал колата, когато нарушителят се появил и видял, че тъкмо я поставят на платформата. С джобно ножче, мъжът срязал един от коланите на паяка, с които бил закачен автомобила му и ударил служителя на Община Несебър. По случая е образувано полицейско производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право