Арестуваха апаш с 4 присъди, вилнял на бензинстанция

Патрул на полицията задържа 43 годишен криминално проявен мъж, който нападнал служителка в бензиностанция и охранител в Монтана и се заканил да пребие униформени пазители на реда, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Екшънът се е разиграл към 7.20 ч. сутринта в неделя. След дълъг нощен запой Ивайло Е. започнал да ругае и обижда жена, която работела на бензиностанция край входа на областния град. Уплашената служителка натиснала бутона на сигнално-охранителната инсталация и на мястото пристигнал гард, който се опитал да укроти пияния. Бабаитът обаче се нахвърлил и върху него.

В този момент на помощ на охранителя и жената се притекъл преминаващ наблизо полицейски патрул. Но гуляйджята не се стреснал и от униформените и ги засипал с псувни и закани за саморазправа. При опита да бъде задържан апашът оказал съпротива, но полицаите му щракнали белезниците.

Ивайло Е. е с богато криминално досие, има четири присъди за кражби, използване на фалшиви пари и наркотици. Срещу него има и 15 заявителски материала, включително и за притежаване на незаконно оръжие, казаха от полицията.

Срещу изпечения апаш е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право