Петима пострадаха при три катастрофи в Монтанско

Три катастрофи станаха в област Монтана само за няколко часа в неделя. При произшествията са пострадали петима души, сред които и 170годишно момиче, съобщиха от полицията.

Към 15 .05 часа на пътя от Вършец към близкото село Спанчевци лек автомобил БМВ, шофиран от Веселин А. /23 г./ от столицата, излетял от платното и паднал в дере на река под мост. Водачът и 24-годишната пътничка Хелия К. от София са с телесни травми. Другия пътник Александър О./23 г./ е без сериозни наранявания, но и тримата са настанени в болницата в Монтана за уточняване на състоянието им и лечение. Колата се е движела с несъобразена скорост, казаха от полицията.

Почти по същото време в неделя на кръстовище в Монтана са се ударили „Фолксваген Голф”, управляван от Борислав И. /22 г./ от Монтана и „Алфа Ромео 156” с водач Сергей С. от София. При сблъсъка пътничката Йоана И./17 г./ е получила счупване на първи лумбален прешлен и е настанена в областната болница без опасност за живота.

При неправилно изпреварване към 21 часа в неделя в Лом пък мотоциклетист се удари с „Априля Пегасу” в автомобил „Нисан”. Рокерът Даниел П. /42 г./ е в крайдунавската болница с фрактура на подбедрицата на десния крак.

И в трите катастрофи шофьорите не са употребили алкохол. За изясняването на произшествията са образувани досъдебни производства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини