Ще има ЦСКА в "А" група - ще играе на националния стадион, обявиха от БФС

БФС в лицето на Павел Колев обяви, че новият ЦСКА, преобрузаван от Чавдар и Литекс, се очаква да бъде допуснат в „А“ група. Това стана след срещата днес за формата на новата „А“ група, информира Гонг.

„Участниците в А група са 9 клуба, участвали миналия сезон в А група, сред които е и Монтана. Освен това Дунав, Локо ГО, Верея, Нефтохимик и и Литекс – това са 14-те отбора в Първа лига. Отборите от Б група, дошли от ще бъдат допълнително лицензирани. Някои от критериите като осветление са заложени в Наредбата, в момента се обработват документите. Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски. Разчитаме че всички ще започнат на качествени терени, като ремонтите на някои места са започнали“, сподели Павел Колев.

Междувременно на сайта на клуба бе разпространено следното съобщение:

Армейци,

Искаме да ви информираме, че днес се проведе среща между господата Гриша Ганчев, Юлиан Инджов, Емил Димитров, Пламен Марков, Димитър Пенев, Христо Янев, Аспарух Никодимов и Александър Манов с представители на организираните и неорганизираните фенове на ЦСКА.

На срещата огромното мнозинство от организирани и неорганизирани привърженици на нашия любим отбор изрази своята подкрепа към плановете на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов за възраждане на футболен клуб ЦСКА.

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ