Сцепление в снега без 4х4 Новият SUV се представя солидно, макар че не разполага с двойно предаване

Срещата на върха ЕС – Турция във Варна ще се състои

Ограничено е движението през проходите “Рожен” и “Превала”

Министър Ангелкова: Ще имаме удължаване на зимния сезон

ЕС изрази солидарност с Великобритания по случая със Сергей Скрипал

Ограничават движението на камиони заради зимната обстановка Над 100 почистващи машини и 10 аварийни екипа са на терен в София

Защо е страшно да си дясната ръка на шефа?

АПИ: Към момента няма затворени пътища за леки и лекотоварни автомобили

Опасно време в цялата страна днес

Китай планира да наложи мита върху вноса на американски продукти на стойност до 3 милиарда долара

ЕС планира по-строги мерки за защита на потребителите на фейсбук и джимейл

100 хил. шофьори може да останат без работа

Тръмп замени съветника си по националната сигурност

Напред и наникъде И Барние обърна внимание, че с излизането от ЕС Великобритания напуска 750 международни споразумения

ЕС отзова посланика си в Русия Маркус Едерер

24 изложби в рамките на ONE DESIGN WEEK 2016

Общо 24 изложби ще се проведат в рамките на осмото издание на международния фестивал за дизайн и визуална култура “ONE DESIGN WEEK” от 10 до 19 юни в Пловдив. В изложбите ще бъдат представени работите на 132 български и 195 чуждестранни дизайнери и артисти от 22 държави от 4 континента, съобщиха организаторите от фондация “Едно за култура и изкуства”. Гости на форума в Пловдив ще бъдат някои от най-известните имена в съвременния дизайн на планетата.

Експозициите включват многообразие от теми и техники, подбрани така че да приближат аудиторията към съвременния дизайн (графичен, технологичен, изложбен, гейм, продуктов, социален, политически, текстилен, плакатен, принт, дизайн на храна и т.н.), давайки възможност за нов и свеж поглед към световните тенденции в сектора. Изложбите ще бъдат на най-различни локации в града под тепетата – Главната улица, арт-квартал “Капана”, Градската художествена галерия, частни галерии и кафенета, площад “Централен”, кино “Космос” и много други.

Програмата включва професионален форум с участието на изтъкнати имена от цял свят и ред събития със свободен достъп за широката публика – изложби, работилници, дискусии, представяния, лекции, детска програма, филми, книги, партита. Темата на тазгодишния фестивал е “Мога ли да помогна?” и чрез нея ONE DESIGN WEEK 2016 ще разтвори рамките на съвременния дизайн и ще накара публиката да го съзира навсякъде около себе си. Фестивалът ще постави акцент върху процеса по създаване на дизайн във всеки смисъл на думата – от информационен до продуктов дизайн. Дизайнът не е нещо елитарно, а е “инструмент, който дава форма на всеки аспект от живота ни”, твърдят от фондация “Едно”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.