Кметълът: Заразяваме с рок и другите градове в България

 Цонко Цонев  започна турнето с книгата си от Варна

В скоро време и други градове ще оспорват на Каварна титлата „столица на рока” , ще заразим и тях с концертите на най-обичаните банди и техните хитове. Това увери своите фенове във Варна Цонко Цонев, които събра във вторник вечер в култовото заведение „Клуб 87” , за да представи книгата си „Кметълски истории”.

Той раздаде щедро автографи върху изданието , събрало ценните спомени за световните рок легенди, забили в Каварна и в България по време на неговите три мандата като градоначалник. След презентацията на книгата в София турнето на кметъла от Варна продължава утре в Добрич, а на следващия ден в Каварна, след това в Силистра и Русе.

Представянето на книгата в морската столица беше поверено на бившия районен кмет на „Владиславово” и известен тв водещ и журналист Неделчо Михайлов, който е приятел с Цонко почти две петилетки. Рок събитието уважиха областният управител на Варна, също адвокат и заклет рокаджия Стоян Пасев, районният кмет на „Младост” Христо Христов , кметицата на Долни чифлик Красимира Анастасова, шефът на Двореца на културата и спорта Минко Христов и още много приятели на кметъла. Цонко води за откриване на рок събора в Шкорпиловци на 25 юни Йорн Ланде и Кикимора, на пл.”Демокрация „ в Добрич на 28 юни –Джон Лоутън и Б .Т.Р., за Джулая на 1 юли в Тутракан-Джон Лоутън , Б.Т.Р. и Васко Кръпката.След това рокът и метълът заразяват Ловеч и други градове в страната.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица