Център за гуми и сервиз “Примекс” заработи в Търново

Нов център за гуми и сервиз «Примекс» бе открит на 6 юни във Велико Търново. Лентата прерязаха зам.кметът на старата столица проф.Георги Камарашев и управителят на компанията Георги Крумов. Над 200 клиенти и партньори на Примекс – се забавляваха в компанията на Мария Илиева и местната фолклорна формация „Искра“.

Автоцентърът се намира на ул. „Козлуджа“ 3 във Велико Търново и разполага с 3700 кв.м разгъната застроена площ.

Базата е оборудвана с последно поколение машини и технологии и извършва услуги по демонтаж, монтаж, баланс и ремонт на гуми. Предлагат се регулиране на преден и заден мост за всички видове автомобили. подмяна на масла и филтри, ремонт ходова част на леки и лекотоварни автомобили, смяна на ангренажни и пистови ремъци на леки и лекотоварни автомобили. Извършва се и смяна на съединител, регулиране на фарове, машинно изправяне на джанти и сервизиране на климатични системи.

В просторната търговска зала клиентите могат да се запознаят с всички актуални модели гуми за леки, лекотоварни и товарни автомобили, както и за селскостопанска и индустриална техника.

Примекс Велико Търново е седмият обект на търговската верига след тези в София, Варна, Шумен, Бургас, Русе и Добрич. До края на 2017 г. компанията планира да открие център за гуми в Пловдив, както и втори обект в София.

Вече 19 години Примекс е на българския пазар като утвърден лидер във вноса и дистрибуцията на гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна и индустриална техника. Примекс е дългогодишен доверен партньор на световноизвестни производители на гуми и абсолютен лидер в производството на гуми за товарни автомобили регенерат.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес