Полски клуб с интерес към Миланов

На 20 юни 2018 да почерпят

Заев заплаши с импийчмънт президента Георге Иванов

СЗО реши: Транссексуалността не е умствено заболяване

Орбан плаши с нова европартия Вземете пример от нас с Австрия, съветва унгарският премиер

Тръмп не спазил обещанието да звънне на Ким в неделя

400 килограма канабис са открити в български камион във Франция

Министър иска да преброи ромите в Италия Хор от критики посрещна инициативата на МВР шефа Матео Салвини

Тръмп: За да се справим с мигрантите, трябва да отнемаме децата им

Шут в задника за най-красивата метеороложка

Русия ще въведе допълнителни вносни мита за стоките от САЩ

Кравата Пенка се връща в стадото си, чака гости от Европарламента

Парагваец се появи на собственото си погребение

Македонският парламент ще приеме договора с Гърция по съкратената процедура

Пуснаха срещу подпис от ареста 25-годишният кмет на Войнягово

Огледало показва как да сме по-слаби

Революционен уред за оформено тяло

Отслабването може да се наблюдава с помощта на кантари или фитнес тракери, но това не винаги е лесно да се проследи с лекота. Въпреки че се храните балансирано и се упражнявате редовно, цифрите на кантара могат да останат същите. Затова, за запалените по фитнеса и спортуването, препоръчваме най-революционния метод за измерване на теглото – Naked, първото в света 3D огледало, което следи мазнините и мускулите в тялото ви.

Личният треньор отчита колко и къде качваме по седмици, както и следи процентите на мазнините и мускулите в тялото ни

Огледалото е съставено от сензори, които улавят промените в теглото, съотношението на мускулите и телесните мазнини и измененията в тялото с точност до 2,5%. Огледалото отчита кои зони са проблемни и къде трябва да се поработи повече, за да е балансирано отслабването и пропорциите на тялото. Експерти препоръчват да се оглеждате поне веднъж седмично.

Хубаво е да сте максимално разсъблечени, когато се оглеждате

Качвайки се на мини кантара, колкото по-малко дрехи имате, толкова по-точни са данните, които ще покаже сензорът. Скалата на подложката се върти бавно, докато огледалото използва Intel RealSense 3D Depth сензори за сканиране на тялото ви, което създава персонализирано 3D изображение, изпратено на приложение на мобилния ви телефон. Позицията на огледалото може да се променя с цел да се осигури по-добър ъгъл за сканиране. Безжично зарядно подава енергия на огледалото веднъж на около два месеца. Повече от един човек може да използва огледалото без притеснение, че то ще сбърка резултатите и няма да проследи добре развитието. Naked има функция за автоматично разпознаване и запаметява развитието на всяко тяло, което се е оглеждало, като изпраща данните до точния телефон.

Naked 3D fitness tracker е новият метод да следим дали теглото ни е балансирано

Приложението се тегли безплатно на смартфона ви, цената на огледалото е $499 и това е само специална цена за предварителна поръчка. С красив дизайн, с налични повече цветове, огледалото идеално се позиционира в дома ви. Подложката, на която се качвате като се оглеждате, се свързва с огледалото чрез Bluetooth , докато изпраща резултатите на телефона ви чрез wi – fi .

Идеята на огледалото е да ви даде точни данни на тялото ви в момента. След много тренировки и диети е възможно теглото ви може да не се промени драsтично, но ще подобрите здравето си и ще намалите процентa на мазнини в тялото ви.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.