Зоват Хамес да бяга от "Реал"

Хосе Пекерман, треньорът на Колумбия, призова капитана си Хамес Родригес да избяга възможно най-бързо от "Реал" (Мадрид). Нападателят вкара гол и даде асистенция при победата с 2:1 над Парагвай, благодарение на която отборът първи стигна до четвъртфинал в Копа Сентенарио. В последния сезон Хамес остана твърда резерва на "Сантяго Бернабеу", от пейката гледа и триумфа в Шампионската лига.

Родригес се оправи от контузия на рамото, за да излезе на стадион "Роуз Боул" в Пасадена. В първия мач Колумбия спечели с 2:0 срещу САЩ. "Ако иска да играе редовно, той трябва да се махне от Мадрид", каза Пекерман.

Домакинът САЩ запази шансове за класиране, след като разгроми Коста Рика с 4:0. Клинт Демпси, Боби Ууд, Джърмейн Джунс и Греъм Зуси вкараха головете.

В същото време Карлос Дунга, селекционерът на Бразилия, развя бялото знаме. След 0:0 с Еквадор световният шампион от 1994 г. предупреди, че тежките времена за "селесао" предстоят. Шестима играчи напуснаха лагера заради различни контузии. Сега могъщата Бразилия е изправена пред мач на живот и смърт срещу... Хаити. "Травмите са нормално нещо във футбола, но ни дойдоха в повече - каза Дунга. - Остава ни да търсим решение. Дано нямаме повече изненади."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят