Специална фензона за "Евро 2016" и в Пловдив

Официална фензона за футболните мачове от европейското първенство във Франция ще има и в Пловдив, където тя ще бъде изградена в самото сърце на града под тепетата - на площад "Централен" срещу Централна поща.

Там отваря врати пловдивският "Ариана Футбол Парк", който ще предлага специални емоции между 10 юни и 10 юли, когато най-добрите национални отбори на Стария континент ще си оспорват трофея по стадионите във Франция. За първи път у нас се правят фензони по европейски стандарти, като такава ще има в София на стадион "Юнак" до Националния стадион "Васил Левски" и в Пловдив на площад "Централен".

Входът за фензоната, която е официално лицензирана според критериите на УЕФА, е безплатен и в нея ще бъдат организирани редица развлекателни футболни игри и ще бъдат раздавани награди от спонсорите "Ариана", "Хюндай" и ОМВ. Атракцията на фензоната с работно време от 12 до 00.30 часа ще е най-големият LED екран, инсталиран досега за гледане на футболни мачове на открито в България. На него ще бъда излъчени всичките 51 мача от "Евро 2016".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони