Делегация на ЕК оцени високо работата на ГДБОП в сферата на киберсигурността

Спас Русев гледа „Левски“

Въвеждат Монтесори педагогика в детските градини в Габрово Проектът стартира с 90 000 лева

НКЖИ: Неразрешена маневра е причина за дерайлиралата цистерна с газ на гара Бяла

Борисов и Меркел разговарят в резиденция Бояна (СНИМКИ)

Екатерина Захариева: Реалистично е Македония да получи покана за членство в ЕС още тази година

Произвеждат 50 хиляди кубика сняг за Световното по сноуборд в Банско

4-годишно детенце почина, роми окупираха разложката болница

Остава бедственото положение в смолянската община Баните

Пушач издаде пиян шофьор в Шумен

Бойко Борисов посрещна Ангела Меркел на летището (ВИДЕО)

Българин от Русе извади богоявленския кръст в македонска община, отрупаха го с подаръци

Йоханес Хан: Европа не може да се сведе до банкомат

76,4 млн. лв. е проектобюджетът на Велико Търново за годината Предвидени са 300 000 лева за ремонт на пътища в населените места

Задържаният куриер на алоизмамниците имал регистрация за наркотици

Зам.-кметът на София: Със средствата от МС ще се реши транспортният проблем с пътния участък към Северната скоростна тангента

„С отпуснатите от Министерски съвет средства ще има възможност да бъде решен транспортният проблем с пътния участък към Северната скоростна тангента“,заяви по Радио „Фокус“ заместник-кметът по финанси на Столична община Дончо Барбалов. Той каза още, че смята, че хората от района с право са недоволствали, защото след откриването на тангентата се получи участък с доста сериозен трафик.

„Това, което се предвижда, е изграждането на едно голямо кръгово движение, което да даде възможност през съществуващ, изграден в рамките на проекта за Северната скоростна тангента тунел, да бъде направено еднопосочно движение, съответно тези превозни средства, които се движат в другата посока да имат обходен маршрут, по който да заобикалят тесния тунел и да може по този начин трафикът в двете движения да се движи с максимално забавяне“, коментира Дончо Барбалов.

Той допълни, че на практика Северната скоростна тангента бе изградена от Агенция „Пътна инфраструктура“. „Техен проектант ни помогна за намирането на техническото решение, по което да бъде решен транспортният проблем. Ние сме в добра координация с ръководството на АПИ, за да може намереното решение да бъде бързо изпълнено“, каза още заместник-кметът по финанси на Столична община.

Заместник-кметът допълни, че изпълнението на бюджетът на Столична община за тази година е по-добро отколкото миналата година. По думите му, хората отговорно се издължават към общината и няма никакви проблеми с разплащането в срок.

„Това, което Столична община е възложила, е изпълнено“, декларира Барбалов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.