Мигранти в център в Дрезден нападнаха полицаи Трима са ранени

Хора даряват кръв в църква

Васил, който издяла Смолян с резачка Най-голямата му дървена фигура тежи над тон

За Мушек и мушеците 195 години от рождението на Найден Геров, съставил първия ни речник

Испания спаси 408 мигранти в Средиземно море

„Баварци“ превзеха София 120 машини на BMW и MINI бяха показани в Интер Експо Център

Подарък 13 от Дядо Коледа

Поклонението пред Светлин Русев ще бъде в сряда в Националната галерия – Квадрат 500

4-километрова опашка от ТИР-ове на “Капитан Андреево”

Предприятие за преработка на риба строят в Белица Предвиждат количества до 300 тона годишно

Установено е огнище на инфлуенца в село Стефаново

Почина синът на годеника на певицата Емилия

Катар забрани вноса на стоки от Саудитска Арабия, ОАЕ, Бахрейн и Египет

89-годишен рецитатор учи на родолюбие в YouTube Ученици и българи в чужбина гледат видеата на Петър Стаменов

Гръцки опозиционен лидер за спора за името на Македония: Двайсет години живеем с този нерешен въпрос, ще можем още 2-3 години

Лиляна Павлова: Обвиненията на БСП срещу АПИ са неверни, очевидно са в изборна кампания от рано

Обвиненията на БСП за злоупотреби с обществени поръчки в АПИ са опит за опетняване на МРРБ и на агенцията и са неверни, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова по време на посещението си в Астана, Казахстан, предаде „Фокус“.

“Очевидно предизборната президентска кампания на БСП започна отрано и за съжаление започна по стария познат начин с опит за омаскаряване и опетняване правителството на ГЕРБ и за дискредитиране на министерството и на пътната агенция. Тези опити за дискредитация и опетняване по този грозен начин са нeприeмливи за мен, особено когато трябва да говорим само с факти и аргументи“, каза още министър Павлова.

Тя заяви, че освен, че са изнесени манипулативни тези факти, те са и неверни.

„Моят отговор на парламентарния въпрос, който беше отправен до мен, е, че именно с цел прозрачност и с цел изчерпателност сме дали детайлен линк с информация към всяка една обществена поръчка, към всеки един сключен договор към Пътната агенция, защото те са публични и прозрачни. По-голямата част от тях са финансирани с европейски средства. Тези договори са били проверявани от националните одитиращи и проверяващи институции. Тези договори и процедурите, по които са сключени, и са били обект на одит и на европейски одитни звена. Ние сме отворени още веднъж да бъдат проверени. АПИ и Министерството на регионалното развитие продължаваме да работим с максимални усилия с всички налични европейски фондове да изградим пътната мрежа, да ремонтираме. Очевидно това не се харесва на опозицията, а ние в крайна сметка работим за подобряването на пътната инфраструктура“, допълни министър Павлова.

Тя твърди, че всичко е една грозна манипулация и опит за дискредитиране на името на Агенцията и на Министерството на регионалното развитие и благоустройството

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.