Марчо от "Сървайвър" е сред осемте издирвани за престрелката в Слънчев бряг

Факсимиле: Би Ти Ви

"Многократен шампион на България съм по Кик бокс, висешампион на България съм класически културизъм. Направих дебют в най-сериозната лига - ММА, на последното състезание "Be strong"направих най-бързия нокаут.", разказа преди време в предаването "Сървайвър"по Би Ти Ви Марчо Антонов Марков от Поморие. Той бе участник в шоуто, а сега, заедно с още 7 души е издирван от полицията във връзка със стрелбата по Митьо Очите. Марчо е разделен със съпругата, но носи отпечатък от ръцете на децата си на татуировка. Той сподели в "Сървайвър", че отговаря за охраната на два столични клуба.

"Отговарям за охраната в 2 столични клуба ръководя по 30 човека. Наша работа не се състои само в това да бием хората и да ги изхвърляме, в повечето случаи това не се и налага тъй като голяма част от момчетата са доста респектиращи", бе обяснил Марков в предаването "Сървайвър".

"Трима пияни младежи решиха да се заяждат със мен, аз се опитвах да предотвратя това, като им се извинявах дори че съм ги притеснил по някакъв начин, след което единия младеж реши, че трябва да ме удари. В общи линии ги неутрализирах за около десет секунди. Най-смешното беше когато дойдоха полицаите и те почнаха да се жалват. Един от участниците беше писал, във обяснението си: "Посегнах два пъти, паднах три пъти", разказва помориецът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право