Красиво момиче почина след целувка с гаджето си

Майка от Монреал споделя как дъщеря й починала след целувка от новото си гадже, който не е бил наясно, че момичето боледува от тежка алергия към фъстъци, пише Dailymail. 20-годишната Мириам Дюкре-Люме се срещала с момчето отскоро, твърди майката Мишлин Дюкре.  

На фаталната вечер младежът изял един сандвич с фъстъчено масло, след което се върнал в спалнята и целунал Мириам. Той не е бил наясно, че приятелката му страда от живото-застрашаваща алергия към фъстъци и затова не й е споделил, че е консумирал храна с опасно за нея съдържание.

След като осъзнал, че Мириам получава алергичен шок, момчето се обадило на 911. Парамедиците пристигнали за няколко минути и транспортирали потърпевшата до болницата, но за жалост, е било невъзможно да се спаси животът на младата жена.  

Майката разказва историята на дъщеря си, с надеждата да обърне внимание върху сериозността и опасностите на алергиите. Нейното желание е да накара хората в риск да носят със себе си по всяко време противоалергично лекарство. Истинската причина за смъртта на Мириам е, че тя не е носила животоспасяващия лек във фаталната нощ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят