"Ботев" (Пд) привлече първите трима за новия сезон

Крум Стоянов, Снимка: Фейсбук

"Ботев" (Пд) привлече първите трима футболисти за сезон 2016/2017 г., през който старши треньорът на "канарчетата" Николай Костов на практика ще гради съвсем нов отбор. За целта се търсят опитни футболисти с изтекли договори, като такива бяха намерени в лицето на 27-годишния вратар Георги Георгиев, подвизавал се за последно в шампионата на Иран, 27-годишния десен бек Цветомир Панов, който идва от "Славия" (Сф), и левия бек Крум Стоянов, привлечен от съгражданите от "Локомотив" (Пд). Договорите на Георгиев и Панов са за една година, а на Стоянов - за две.

За 2 години до края на седмицата първи професионален договор с "Ботев" (Пд) ще парафира 19-годишният халф Радослав Апостолов-Щайгата, който е юноша на жълто-черния клуб, а младежкият национал Лазар Марин май се махне, въпреки че се отказа от проби в третодивизионни отбори от Италия, след привличенето на Крум Стоянов.

За първата тренировка в понеделник от 18 часа на стадиона в Коматево от Бразилия се очакват да пристигнат и трима кариоки, които няма да бъдат пробвани, а ще парафират веднага с "Ботев", ако издържат медицинските и физическите тестове. Триото е било гледано и одобрено от помощника на Николай Костов Костадин Видолов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ