Румяна Бъчварова призова гражданите да подават жалби

От обявените за издирване във връзка със случая "Митьо Очите" са останали само двама за задържане. 19 души до момента са прибрани в ареста. Това стана ясно при посещението на вътрешния министър Румяна Бъчварова в Бургас. Министър Бъчварова каза че е в непрекъснат контакт с премиера по този случай и след проведено работно съвещание е удовлетворена от действията на местните полицаи.

"Искам да се обърна чрез медиите към всички граждани. Ще предприемем мерки, които ще засилят контрола, а това е задължително. И искам да ги призова всеки, който има основание да подаде жалба в МВР, ако се чувства засегнат по някакъв начин от определени лица или е бил обект на изнудване. Много ще ни помогне ако дойде тук, даде своята информация и подаде жалба. Без гражданите и без информацията, която те могат да ни дадат няма да можем на максимална степен да свършим своята работа" , каза министър Бъчварова.

Вече има повдигнато обвинение за убийство срещу Тодор С., каза шефът на ОД на МВР в Бургас Калоян Калоянов. Тодор имал криминални прояви в миналото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини