OMV избра своя VIVA Cafe Бариста шампион за 2016 г.

Вече е известно името на новия OMV VIVA Cafe Бариста шампион за 2016 г. След оспорвано състезание, проведено в три кръга, в което своите умения за приготвяне на безупречни кафе напитки демонстрираха повече от 230 служители на компанията, компетентно жури определи Галя Николова, OMV Габрово за новия OMV/VIVA Cafe Бариста шампион за 2016 г. VIVA Cafe е висококачествен продукт със знак Fairtrade, който гарантира получаването на справедливи и подобаващи възнаграждения за малките семейни земеделски ферми, които работят всеки ден за постигането на неговото качество.

OMV България за втора поредна година организира OMV/VIVA Cafе Бариста шампионат за своите служители, като този път вниманието е насочено към прецизността при приготвянето на млечни кафе напитки. По време на шампионата, служителите имаха възможност да демонстрират своите професионални умения и внимание към детайла при приготвянето на еспресо, капучино, лате макиато, еспресо макиато, еспресо ристрето и капучино гранде. От тази година VIVA Cafe е със знака Fairtrade, който освен, че гарантира качество, дава сигурност на клиентите при покупката на кафе напитки, че фермерските кафе кооперации и малките семейни земеделски ферми получават справедливо възнаграждение за своя труд. За великолепния вкус на VIVA Cafe кафе напитките, освен специално подбраните и грижливо изпечени зърна кафе, допринасят и мотивираните и добре обучени служители компанията.

OMV/VIVA Cafе Бариста шампионат 2016 се проведе в три кръга, а специално, за да журира на финала, от Австрия пристигна отново един от топ кафе майсторите в света - Горан Хубер.

Тази година OMV България отново даде възможност на своите клиенти в продължение на месец да подкрепят своя фаворит, като дават положителен глас за служителя, приготвил кафето им. Полуфиналите се състояха на избрани на регионален принцип бензиностанции в цялата страна, където служителите трябваше да преминат през редица теоретични и практически задачи. По време на надпреварата в полуфинала, участниците бяха подкрепени и от редица популярни личности, хора на изкуството и представители на шоубизнеса като: Деси Добрева, Ники Кънчев, Белослава, Луиза Григорова, Стефан Вълдобрев, Явор Бахаров, Диляна Попова, Юлиан Вергов, Данчо Караджов. Те с удоволствие дегустираха приготвените кафе напитки, а някои от тях дори проявиха желание да направят и поднесат сами кафе специалитети на клиентите.

„За нас е важно клиентите да знаят, че в OMV обръщаме внимание към детайла и ден след се стремим те да получават повече както по отношение на качеството на продуктите и услугите, така и на атмосферата на нашите обекти, защото това е нашата основна философия." каза Петър Величков, управител на OMV България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл