Нежните половинки на Евро 2016

Футболисти, които участват в шампионата, имат красиви съпруги и приятелки. Ето кои са грациите, които ще омаят Франция това лято

Всички тръпнем в очакване на Евро 2016, за да се насладим на големия шампионат. Но какво друго ще ни грабне окото, освен звездите на терена? Определено техните половинки. Едни от най-секси грациите - модели, звезди или просто очарователни дами, ще посетят Евро 2016, за да подкрепят своите гаджета, които ще са на терена.

Унгарският супермодел Виктория Варга е приятелка на италианския играч Грациано Пеле. Те се запознават във фейсбук, а първата им среща е в родния й град Гьор, където Пеле се появява със 100 рози, които подарява на модела.

Наоми Хапар е гадже на белгийския футболист Яник Ферейра Караско. Тя е модел, на 23 години, печелила конкурсите “Мис Белгия” и “Мис Лига” през 2013 г. Двамата са заедно вече почти година. След като вкара изравнителния гол срещу “Реал” Мадрид във финала на Шампионската лига през май, футболистът се запъти към трибуните и целуна страстно Наоми пред всички. След горещия момент на терена Хапар вече е доста известна в социалните мрежи.

Германският модел Ан-Катрин Брьомел e заедно с футболиста Марио Гоце от 2012 г. Супермоделът е една от най-красивите футболни съпруги. Двамата са неразделни и се обичат много.

Сам Кук е приятелка на футболиста Крис Смолинг. Тя е модел, дебютиращ на страниците на “Максим” и други британски издания. Популярна е със своя бюст и с това, че феновете на “Манчестър Юнайтед” я сложиха под номер 1 в черния списък на гаджетата, които разсейват играчите от отбора.

Испанката Ракел Маури е съпругата на футболиста Иван Ракитич, играещ за “Барселона”. Двамата се запознават през 2011 г. Ракел Маури е буквално първото момиче, което той срещнал след пристигането си в Севиля. Тя работела близо до хотела му като сервитьорка. Иван споделя, че това било любов от пръв поглед. Две години по-късно се женят в Севиля. Имат дъщеричка, а тази година Ракитич стана баща за втори път - отново на момиче.

Анна Левандовска е съпруга на нападателя на “Байерн” Мюнхен Роберт Левандовски. Полякът стана футболист номер четири в света за миналата година, когато счупи няколко рекорда. Двамата са заедно от тийнейджърските си години. Сключиха брак през лятото на 2013 г. във Варшава. Анна е бивша шампионка по карате, а в момента е личен треньор, диетолог и има сайт за здравословно хранене и начин на живот.

Изброявайки футболните половинки, няма как да не споменем Шакира. Поп звездата родом от Колумбия има връзка с испанския футболист Жерар Пике.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена