Борис Джонсън призна, че се изрусява

Известният колкото с екцентричностите си, толкова и с платинената си странно сресана коса бивш кмет на Лондон Борис Джонсън призна една своя дълбоко пазена досега тайна: той си боядисва косата, за да подсили сламения й блясък.

В интервю, публикувано днес в „Сънди Таймс Мегазин“, на въпрос дали си боядисва косата 51-годишният Джонсън отговаря: „Напълно естествена е“, но притиснат от интервюиращия признава: "Да", пише БГНЕС.

Борис Джонсън се изявява като един от водачите на лагера, настояващ Великобритания да напусне Евросъюза.

Онлайн изданието на в. „Телеграф“ подчертава, че Борис Джонсън не е уточнил дали полага цвят, за да прикрие бели коси или да скрие, че е червенокос.

Изданието препечатва подигравателен туит на депутата Марк Причард, който настоява Борис Джонсън да каже дали боята, която използва, е произведена във Великобритания или в Евросъюза.

Не за пръв път косата на екскмета е злободневна тема във Великобритания. Миналата година твърдение на известен моден коафьор, че косата на Джонсън е боядисана, опроверга лично татко му Станли Джонсън с думите: "Мога да ви кажа, че е 100% естествена".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица