Кандидатът на ГЕРБ спечели кметските избори в Каменар

Със 174 гласа Ерол Тахсин от ГЕРБ е новият кмет на село Каменар, община Лозница, област Разград. С двайсет гласа по-малко получи кандидатът на ДПС Ниязи Хюсеин.

Изборният ден в селото протече нормално и приключи при 70% избирателна активност. Жителите на селото гласуваха в една избирателна секция. На втори тур на кметските избори в селото гласуваха 335 души от 476 имащи право на глас. 7 от подадените бюлетини бяха недействителни, информира Фокус.

След обявяването на окончателните резултати зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов поздрави спечелилия изборите за кмет Ерол Тахсин. Цветанов благодари на всички, които са работили за неговата кампания, защото с тази победа ГЕРБ са направили пробив в община, в която изборите традиционно и убедително са печелени от друга политическа сила. Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ заяви, че областната структура в Разград и на общинската организация в Лозница са показали нагледно, че партията не дели избори на важни и маловажни, а подхожда еднакво отговорно за тяхната подготовка и провеждане, където и да се провеждат.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони